Hagyaték felvásárlás Budapest

Költözik vagy megörökölt hagyatékot? Szabadulni akar tőle? Nem tudja, vagy nem akarja magával vinni a következő lakásba? Porosodik, útban van, nem fér el tőle?
Hagyaték felvásárlás keretében elszállítjuk Öntől eredeti Zenei CD és bakelit lemezeit Budapesten és Pest megyében. Hagyaték felszámolás és lakás ürítés akár azonnal is, elszállítjuk eredeti CD és bakelit lemezgyűjteményét. Hagyaték CD és bakelit lemez felvásárlás, lakásürítés.
Lomtalanítás keretében megvesszük CD és bakelit lemezeit.
Nem kell cipekednie, pakolnia, mi elvégezzük a pakolás részét is lakáson, házon belül.
Telefon: 06-30-419-9397

Lomtalanítás hagyaték felvásárlás CD és bakelit lemez lom elszállítás ingyen

Akár aznap, vagy egy napon belül Budapesten, vagy Pestmegyében a helyszínre érkezünk Önhöz, az eredeti zenei CD és bakelit lemez gyűjtemény miatt, és átnézés, értékegyeztetés mellett felvásároljuk Öntől, így megszabadul a lomtól a lakásból. Minden esetben készpénzben fizetünk a címen.
Telefon: 06-30-419-9397

Budapest hagyaték felvásárlás, Lakás lomtalanítás.
Hívjon minket a 06-30-419-9397 számon és érkezünk a helyszínre.
Díjmentesen elszállítjuk Öntől akár nagyobb mennyiségű CD és bakelit lemez gyűjteményét.

Lomtalanítás CD és Bakelit lemez felvásárlás, elszállítás

Ha van ideje, lehetősége akkor az is jó, első körben, ha készít pár fotót az eredeti zenei CD-lemezekről, az alábbi módon. A lomtalanításra szánt használt CD lemezeknek az oldalsó gerincüket kellene befotózni, úgy, hogy azonos irányba vannak összeforgatva, és akkor pillanatok alatt áttekinthetőek a hagyaték CD-k.

A lakás kiürítésre szánt bakelit lemezeket, ki kéne rakni egymás mellé a földre, szőnyegre, és az első borítójukat befotózni, 1 képen, akár 9,12,15 bakelit lemez is látszódhat, ha szépen szabályosan egymás mellé vannak letéve.

Lakás kiürítésből származó hagyaték CD és bakelit lemezeit elszállítjuk, jelképes összegért megvásároljuk. A lakás lomtalanításakor így már Önnek nem lesz gondja ezekre.
Telefon: 06-30-419-9397